Németh Kristóf nem ad munkát Berényi Andrásnak

2013.02.08. 09:53 Módosítva: 2013.02.15. 16:26

Németh Kristóf, a Barátok közt ex-Gézája jelenleg a budapesti Játékszín igazgatója, a Bors kérdésére elmondta, nem tervezi, hogy munkát adjon egyes volt sorozatbeli munkatársainak. Erdélyi Tímea azért szerepel a Játékszín egy darabjában, vagyis a Barátok köztben szerzett tapasztalat azért nem kizáró ok.

Az újságnak azt nyilatkozta, hogy a Játékszínben a szakma legjobbjai dolgoznak, mint például Gálvölgyi János, Hernádi Judit és Szulák Andrea, közönségük nagyon igényes, így meg kell válogatniuk, kivel dolgoznak együtt. A Játékszín igazgatja azt követően reagált így, miután kiderült sorozatból kiírt kollégája, R. Kárpáti Péter és a még most is szereplő Szőke Zoltán éjszakai szórakozóhelyeken hakniznak. Németh hozzátette, szerinte egy színész csak olyan munkát vállaljon el, aminek köze van a szakmájához.

Németh Kristóf 2012 októberében jelentette be, hogy három társával együtt, 3,1 millió forintért megvásárolták a Játékszínt, melytől a nemzeti Erőforrások Minisztériuma korábban megvonta a támogatást.