Százezer dolláros pályázatot hirdet az Instagram

2013.12.17. 13:22

Százezer dolláros (21,7 millió forintos) fődíjjal hirdetett fotópályázatot az Instagramers Gallery virtuális fotógaléria – írja az MTI. Ez a legnagyobb összeg, amelyet valaha felkínáltak egy világszerte meghirdetett fotóverseny fődíjaként. A május 1-jéig tartó versenyen mindennap kiválasztják a nap legjobb fotóját, amelynek készítője ezer dollárt kap.

INSTAGRAMMERSgallery
Fotó: instagramersgallery.com

A napi verseny, a Photo-Day Prize döntősei és győztesei versengenek a százezer dolláros fődíjért. A nyertest fotósok, képzőművészek, kommunikációs szakemberek választják ki. A napi verseny győztesét és a felhasználóktól a legtöbb szavazatot kapott képet is kiállítják az Instagramers Gallery első valódi galériájában, amely december 11-én nyílt meg Miamiban. A virtuális galéria létrehozói egy sor másik valódi kiállítóteret terveznek a világ különböző pontjain. 

Az Instagramers Gallery az Instagram közösségi képmegosztó portál felhasználóit összefogó, 60 különböző országban több mint 300 helyi csoporttal rendelkező Instagramers Network projektje.