27 színházat darálhatunk le 1 jegy áráért

2014.08.11. 14:40

Harmadjára rendezik meg  Színházak Éjszakáját, idén szeptember 20-án déltől hajnali 2-ig tart majd a rendezvény. Idén összesen 27 színház vesz részt a programban, ez lesz a 2014-2015-ös évad nyitánya is. Nemcsak előadások lesznek, be lehet majd lesni a kulisszák mögé is, a rejtett folyosókra, a díszítők és jelmeztervezők munkájába, de még a színészek öltözőjébe is.

Szeptember 2. és 20. között az Erzsébet-híd pesti hídfőjénél, az egykori Budapest Galéria helyén lesz a SzínházPONT, ahol az esemény előtt is lesznek programok, illetve itt működik majd a jegyértékesítés. Szeptember 1-ig egy jeggyel 27 színház közel 300 előadása közül válogatni, vagyis 10 éves kor alatt 100 ft, diákigazolvánnyal 1000 ft, a felnőtt jegy pedig 1700 ft.

A Színházak Éjszakájában részt vesz Átrium Film-Színház, Bárka Színház, Bethlen Téri Színház, Budapest Bábszínház, Budapesti Operettszínház, Centrál Színház, Dumaszínház, Játékszín, Jurányi Inkubátorház, Karinthy Színház, Katona József Színház, Kolibri Gyermek- és Ifjúsági Színház, Magyar Színház, MU Színház, Nemzeti Színház, Magyar Állami Operaház, Örkény István Színház, Pinceszínház, Radnóti Miklós, Színház, Rózsavölgyi Szalon, Stúdió K Színház, Színház- és Filmművészeti Egyetem (Ódry Színpad), Szkéné Színház, Thália Színház, Trafó Kortárs Művészetek Háza, Újszínház és a Vígszínház is.