Hedvig
7 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Pandának álcázott kutyákkal verték át a gyerekeket a gonosz olasz cirkuszosok

2014.12.23. 16:22

Egész elképesztő sztorit halászott ki az  Uproxx  egy észak-itáliai cirkuszról, ahol fekete-fehérre festett csau-csau kutyákat foglaltak le azzal a váddal, hogy pandának álcázva pénzért simogathatták őket a helyi kisgyerekek. Ez halál komoly, még fotó is van róla.

Az olasz rendőrség lefoglalta a két pandának álcázott kutyát, akik jó egészségi állapotban vannak, csak a szemük nagyon nedves, de nem attól, hogy sose lehetnek pandák, hanem az állandó vakuzástól. A cirkusz tulajdonosa ellen egyelőre csak hamis papírok miatt indítanak eljárást, addig az állatokat egy menhelyre viszik.

Plusz adalék, hogy a csau-csaukat állítólag Magyarországról hozták be, és a papírjaik szerint fél évvel fiatalabbak, mint a dokumentumban szerepel. Arról nincs információ, hogy a panda-csauk már összefestve, vagy még eredeti formában érkeztek tőlünk Olaszországba.