Rosszul szavazott a dán zsűritag az Eurovízión

2016.05.17. 10:24 Módosítva: 2016.05.17. 10:32

A dán zsűritag, Hilda Heick éppen fordítva pontozott az Eurovíziós Dalfesztiválon, mint szándékában állt, az hitte ugyanis, az 1-es a legmagasabb pontot jelenti, és annak kell adnia, aki a legjobban tetszik neki. A dán zsűriző azért adott 12 pontot Ukrajnának, mert egyáltalán nem tetszett neki a dal, Ausztrália viszont nagyon tetszett neki, ezért nekik 1 pontot adott. Szegény ausztrálok ettől gondolom csak még jobban verik a fejüket a falba, hiszen mindenki őket várta győztesnek.

Némi vigaszt nyújthat, hogy így sem ők jöttek volna ki győztesnek, pusztán a különbség csökkent volna a két ország között 9 pontra.

„Ez az én hibám, és őszintén sajnálom, de mindenkinek azt üzenem, hogy egyáltalán nem vagyok még szenilis” - üzente a dán zsűritag, miután Facebookon többen beszóltak neki, hogy jobb lenne, ha nyugdíjba vonulna.

A szombati este, Stockholmban megrendezett döntőn a magyar induló, Freddie 108 pontot szerzett.  Ez a 19. helyre volt elég  a 26 fős mezőnyben. A nyertes Ukrajna lett Jamala 1944 című számával, a második helyen az ausztrálok végeztek, akiket szabadkártyával hívtak meg az eseményre.  • Hírek
  • Bankszámla