Ivó, Milán
EUR 383,85 Ft
USD 366,02 Ft
6 °C
26 °C

Nem engedi be Ukrajna az orosz eurovíziós versenyzőt

2017.03.22. 15:00 Módosítva: 2017.03.22. 15:06

Az Ukrán Biztonsági Szolgálat (SBU) megtiltotta az Ukrajna területére való belépést Julija Szamojlovának, aki Oroszországot képviseli az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjében, írja az Interfax. A orosz énekest három évre tiltják ki az országból.

Julija Szamojlova
Julija Szamojlova
Fotó: eurovision.tv

A kitiltás konkrét okai egyelőre nem ismertek, mindössze annyit tudni, hogy a biztonsági szolgálat adatai alapján Szamojlova megsértette az ukrán törvényeket. A határozat még nem lépett érvénybe, de az SBU vezetője, Vaszilij Hricak szerint ez már csak formalitás.

A 27 éves énekes gerinc eredetű izomsorvadásban szenved, emiatt nem tudja használni a lábait, és kerekesszékhez van kötve. Fellépni is így lép fel, a dalfesztiválon a Flame is Burning című számával vett volna részt.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Hírek