Azonnal meg kellett műteni Cserhalmi Györgyöt

2017.04.13. 13:49
A színész jól van, de jó ideig nem fog tudni színpadra állni.

A székesfehérvári Vörösmarty Színház csütörtökön közölte a Facebook-oldalán, hogy Cserhalmi György nemrég súlyos térdműtéten esett át, de a beavatkozás után egy korábbi gerincprobléma miatt orvosai az azonnali műtét mellett döntöttek.

A Kossuth-díjas Cserhalmi György, a nemzet színésze már jól van, de játszani sokáig nem fog tudni. „A debreceni Kenézy Gyula Kórházban dr. Mikó László orvos-igazgató elvégezte a műtétet, és még aznap este sikerült Cserhalmi Györggyel beszélnem, aki biztosított róla, hogy a műtét jól sikerült, és máris jobban érzi magát. Felépülése azonban hosszú heteket vesz igénybe, ezért sajnálattal le kell mondania az április és május hónapra meghirdetett Cserhalmi Anzix esteket” – közölte a székesfehérvári színház igazgatója, Szikora János.

Cserhalmi György korábban azt mondta, három hónapos felépülésre számít. A színész így valószínűleg nem tud májusban kiutazni a Cannes-i Filmfesztiválra: épp csütörtökön jelentették be, hogy következő filmje, Mundruczó Kornél Jupiter holdja című alkotása szerepel a fesztivál versenyprogramjában.

Ne maradjon le semmiről!