Gerard Butler méhméreggel lőtte magát, kórházba került

2017.10.20. 18:30

Gerard Butler hallott egy fickóról, aki a gyulladáscsökkentő hatása miatt méhmérget szúrt be magának. Ezért amikor az új Geostorm című filmjének forgatása közben elfáradt, akkor elhívta a forgatásra ezt az embert, hogy adjon neki is, írja a Guardian az ITV-re hivatkozva.

A színész állítása szerint 12 órán keresztül hajtott végre kaszkadőrmutatványokat, és aztán lövetett be magának egy adag méhmérget. Ezt elsőre érdekesnek tartotta, úgyhogy kapott még tízet.

Erre viszont komoly allergiás reakciót váltott ki a teste, egészen pontosan anafilaxiás sokkba került, felfúvódott és durván felment a pulzusa. "De átvészeltem, és rájöttem, hogy [a kelleténél] tízszer többet adott be nekem" -mondta Butler. 

Igazából kórházban tudta mindezt átvészelni. Négy nap múlva pedig újra megpróbálta. "Azt gondoltam, hogy csak túl sokat kaptam". Szóval felhívta az emberét, újra belövette magát és újra kórházba került a 47 éves skót színész. De ebből is felgyógyult.

Jeanette Graf New York-i bőrgyógyász egyébként a Vogue-nak arról beszélt, hogy a méhméreg potenciálisan segíthet csökkenteni egyes tüneteket, de tudományosan nem teljesen igazolt. 

Nem Butler az egyetlen híres színész, aki méhméreggel próbálta kezelni magát. A mostanában az egészségipar felé forduló Gwyneth Paltrow elismerte, hogy méhmérget próbált használni gyulladás és hegesedés ellen.

"Igazából elég hihetetlen, ha utánanéz az ember. De, bakker, elég fájdalmas" - magyarázta Paltrow.

Butler egyébként nemrég újra kórházba került motorbaleset miatt. Elmondása szerint egy nő parkolás közben beletolatott, ő pedig "nagyjából 10 méter magasra szaltózott a levegőbe". A térde és a bokája sérült meg akkor.