Ivó, Milán
EUR 386,16 Ft
USD 366,87 Ft
5 °C
26 °C

Ringo Starrt lovaggá üti a királynő

2017.12.24. 09:03

Ringo Starr, a legendás Beatles egykori dobosa is rajta van az angol királynő újévi lovaggá ütési listáján - futott körbe a hír a brit sajtóban. A 77 éves zenész a zenekar többi tagjával együtt 1965-ben kapta meg a MBE (Member of the Most Excellent Order of the British Empire) címet, ami a lovagi címhez vezető lépcső első foka. Most, 53 évvel később végre lovaggá üti a királynő, ahogyan a Beatles másik, még élő tagja, Pail McCartney is megkapta a Sir megszólítást. Mivel McCartneyt már 20 éve lovaggá ütötték, a rajongók folyamatosan követelték Ringo kinevezését is, egészen eddig hiába. A lapok szerint most McCartney szólt pár jó szót az érdekében a királynőnél.

Az egykori dobos ezzel belép a lovaggá ütött angol popsztárok szűk elitklubjába, McCartney, Mick Jagger és Elton John mellé. (A lovagi címet visszíutasító zenészek listája még szűkebb, David Bowie-ból áll) A lovagi cím alatti legmagasabb elismeréssel, a CBE-vel (Commander of the Order of the British Empire) rendelkezik többek között Annie Lenox, Rod Stewart, Eric Clapton, Sting és Robert Plant.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Hírek