Móric
6 °C
23 °C
Index - In English In English Eng

Elvis Presley lánya 4 milliárd forintos adósságban úszik

2018.02.16. 21:47 Módosítva: 2018.02.16. 21:50

16 millió dollár, közel 4 milliárd forint adóssága van Lisa Marie Presley-nek, Elvis Presley lányának – írja a TMZ. A lap Presley válóperes dokumentumaiból tudta meg a tartozás brutális összegét, ezekben az áll, hogy az adósság nagy részét be nem fizetett adó teszi ki, a maradékot pedig az ügyvédi számlák. 

A híresség éppen Michael Lockwoodtól válik. A papírokból az is kiderült, hogy próbálja kipakolni és eladni angliai házát, mert ezen is van egy 6 millió dolláros hitel, amit nem tud fizetni (ez még a 16 millión felül értendő). Lisa Marie Presley azért hozta nyilvánosságra szomorú pénzügyi helyzetét, mert exférje 450 ezer dollárt akar behajtani rajta a saját ügyvédei költségének fedezésére, és ezzel akarta jelezni, hogy egyszerűen nem tudná miből kifizetni.

A legdurvább az egészben, hogy a nőnek úgy sikerült ekkora adósságcsapdába keverednie, hogy közben az Elvis-jogdíjbirodalom még mindig évi 20 millió dollárt fial, és 2004-ben egy összegben hozzájutott 100 millió dollárhoz is, amikor eladta az Elvis Enterprises 85 százalékát.