Nándor
9 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Fluor: Most én vagyok a soros a Petőfi rádióban

2018.04.22. 15:06

Ahogy azt korábban megírtuk, Fluor Tomi a közmédia élő adásában egy interjúba belekiabálta, hogy Soros György, nyilván amolyan tréfaként - hiszen évek óta megy már az ijesztgetés amúgy is. A sajtó kiszúrta a tréfát, Fluor bocsánatot is kért a Facebook-oldalán, biztos ami biztos, ám két nappal később teljesen beszünteti a Petőfi rádió a Wellhello számainak sugárzását, miközben 2018-ban szinte minden nap játszották őket, olyan is volt, hogy kilenc alkalommal ment le Wellhello-szám.

A most szombati tüntetésen már konkrétan lejátszották a színpadról a zenekar egyik számát, szolidaritásból, amire a tüntetők magasba emelték világító telefonjaikat. És akkor vasárnap jött az örömhír: újra játsszák a zenekart. Több napnyi némaság után véget is ért a tiltás, vasárnap reggel már lemehetett a Zuhanj belém című számuk".

És nem is akárhogy: Fluor egy rövid videót posztolt a Facebookjára, amihez azt írta:

Nagyon köszönjük, hogy ennyien mellettünk vagytok, álmunkban sem gondoltuk volna, hogy ilyen sok ember fog minket támogatni! Mindemellett köszönet a Petőfi rádiónak is, akik lényegében beengedtek trollkodni és végül jófej módon kezelték a történetet!

“Összenézünk, összeérünk...” One love!

És akkor a rádiós felkonf:

"Most én vagyok a soros a Petőfi rádióban"- mondja saját száma előtt a Petőfi rádióban.