Drog miatt razziáztak a rendőrök a Corvintetőn, 7 embert előállítottak

2018.06.22. 21:12

A rendőrség hét embert előállított a Black Trap nevű bulisorozat csütörtök hajnali rendezvényén a Corvintetőn, közülük ötöt kábítószer birtoklásának gyanúja, további kettőt kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt hallgattak ki. A kábítószer-kereskedelem miatt előállított két embert őrizetbe is vették és előzetes letartóztatásukat kérték, tudtuk meg a rendőrségtől.

Helyszíni beszámolók szerint hajnali 3-kor kezdődött volna a főfellépő, fél három körül viszont egyszer csak elhallgatott a zene, felnyomták a reflektorokat és megjelent több rendőr.

"A black trapes promóterek közül volt, aki azt mondta, hogy rutinellenőrzés van, más viszont azt mondta, hogy név szerint kerestek négy embert a rendőrök, a terasz meg a tánctér között már nem is engedték fel-le az embereket" - mesélte egy szemtanú.

Az eseményhez a szervezők kiírták, hogy rutinellenőrzés van, és folytatódik majd a buli, de végül nem folytatódott, mindenkit kitereltek a rendőrök a helyről, át is kutatták őket, volt akit meg is motoztak. Később törölték is az eseményt a Facebookról. Az üggyel kapcsolatban a Corvin Club az Indexnek a következőt nyilatkozta:

A hatóságot konkrétan a Black Trap rendezvény érdekelte és ehhez köthető embereket kerestek, akiket meg is találtak. Az érintett esemény eseti jelleggel látogatott hozzánk, az adott napon nem is voltunk nyitva eddig 2018-ban. A klub oldaláról minden rendben volt (ahogy az elmúlt 3 év összes átfogó hatósági ellenőrzésén mindig.), a fent említettek miatt a vendégtér vált bűnügyi helyszínné aznap.”