Albert, Lipót
2 °C
12 °C

Drog miatt razziáztak a rendőrök a Corvintetőn, 7 embert előállítottak

2018.06.22. 21:12

A rendőrség hét embert előállított a Black Trap nevű bulisorozat csütörtök hajnali rendezvényén a Corvintetőn, közülük ötöt kábítószer birtoklásának gyanúja, további kettőt kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt hallgattak ki. A kábítószer-kereskedelem miatt előállított két embert őrizetbe is vették és előzetes letartóztatásukat kérték, tudtuk meg a rendőrségtől.

Helyszíni beszámolók szerint hajnali 3-kor kezdődött volna a főfellépő, fél három körül viszont egyszer csak elhallgatott a zene, felnyomták a reflektorokat és megjelent több rendőr.

"A black trapes promóterek közül volt, aki azt mondta, hogy rutinellenőrzés van, más viszont azt mondta, hogy név szerint kerestek négy embert a rendőrök, a terasz meg a tánctér között már nem is engedték fel-le az embereket" - mesélte egy szemtanú.

Az eseményhez a szervezők kiírták, hogy rutinellenőrzés van, és folytatódik majd a buli, de végül nem folytatódott, mindenkit kitereltek a rendőrök a helyről, át is kutatták őket, volt akit meg is motoztak. Később törölték is az eseményt a Facebookról. Az üggyel kapcsolatban a Corvin Club az Indexnek a következőt nyilatkozta:

A hatóságot konkrétan a Black Trap rendezvény érdekelte és ehhez köthető embereket kerestek, akiket meg is találtak. Az érintett esemény eseti jelleggel látogatott hozzánk, az adott napon nem is voltunk nyitva eddig 2018-ban. A klub oldaláról minden rendben volt (ahogy az elmúlt 3 év összes átfogó hatósági ellenőrzésén mindig.), a fent említettek miatt a vendégtér vált bűnügyi helyszínné aznap.”

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?