Vendel
7 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Meghalt a Walking Dead állatorvosát játszó Scott Wilson

2018.10.07. 10:19 Módosítva: 2018-10-07 11:24:52

Szombaton, 76 éves korában hunyt el Scott Wilson színész, akit legtöbben a Walking Dead állatorvosaként, Hershel Greene-ként ismertek – írja a TMZ.

A hírt a színész ügynöke közölte a lappal, aki azt is elmondta, Wilson halálát a leukémia szövődményei okozták. Éppen szombaton jelentették be egyébként, hogy a színész több korábbi szereplővel együtt visszatér majd a Walking Dead kilencedik évadjában, ami vasárnap debütál az Egyesült Államokban.

A sorozat hivatalos Twitterén is megemlékeztek a színészről, mint írták, Wilson nemcsak nagyszerű színészként, hanem nagyszerű emberként is bevéste magát az emberek emlékezetébe.

Wilson karrierje 1967-ben kezdődött, a Walking Dead mellett pedig olyan filmekben játszott, mint az 1974-es A nagy Gatsby, az 1995-ös Ments meg, Uram!, vagy a 2001-es Pearl Harbor. 

Nincs másik valóság, nincs másik Index.
Támogasd a fennmaradásunkat!

https://index.hu/tamogatas