Hortenzia, Gergő
-2 °C
8 °C

Előadás közben lett rosszul Kálloy Molnár Péter

2018.10.30. 10:06

Rohammentő szállította kórházba Kálloy Molnár Pétert vasárnap este az Operettszínházból, írja a keddi Bors. A 48 éves színészt a Luxemburg grófja szünetében vitték el, miután az első felvonás után nem tudta folytatni a játékot.

A rosszullét okáról egyelőre nincsenek információk, a lap meg nem erősített információja szerint mellkasi fájdalmakra panaszkodott a Sir Basil szerepében látható színész, akinek helyére a második felvonásban Földes Tamás ugrott be.

"Nem vettünk észre semmit Péter rosszullétéből, de a szünetben láttuk, hogy valami nagyon nincs rendben, és alig pár perc múlva már a mentők is megérkeztek" – mondta el a lapnak a darab egyik szereplője.

Az egyik néző szerint a második felvonás előtt hiába várta a közönség, hogy felgördüljön a függöny, a szokatlanul hosszúra nyúlt szünet egy pontján bemondták, hogy Kálloy Molnár Péter rosszul lett, ezért Földes Tamással folytatják az előadást.

A színészt és családját egyelőre nem sikerült elérnie a lapnak, állapotáról a színház sem tud biztosat. A Rudolf Péterrel közös Kövek a zsebben kedd esti, Dunakeszi Teátrumba meghirdetett előadása már biztosan elmarad, az intézmény betegségre hivatkozva mondta le a darabot a honlapján.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?