Fülöp, Evelin
8 °C
19 °C
Index - In English In English Eng

Előadás közben lett rosszul Kálloy Molnár Péter

2018.10.30. 10:06

Rohammentő szállította kórházba Kálloy Molnár Pétert vasárnap este az Operettszínházból, írja a keddi Bors. A 48 éves színészt a Luxemburg grófja szünetében vitték el, miután az első felvonás után nem tudta folytatni a játékot.

A rosszullét okáról egyelőre nincsenek információk, a lap meg nem erősített információja szerint mellkasi fájdalmakra panaszkodott a Sir Basil szerepében látható színész, akinek helyére a második felvonásban Földes Tamás ugrott be.

"Nem vettünk észre semmit Péter rosszullétéből, de a szünetben láttuk, hogy valami nagyon nincs rendben, és alig pár perc múlva már a mentők is megérkeztek" – mondta el a lapnak a darab egyik szereplője.

Az egyik néző szerint a második felvonás előtt hiába várta a közönség, hogy felgördüljön a függöny, a szokatlanul hosszúra nyúlt szünet egy pontján bemondták, hogy Kálloy Molnár Péter rosszul lett, ezért Földes Tamással folytatják az előadást.

A színészt és családját egyelőre nem sikerült elérnie a lapnak, állapotáról a színház sem tud biztosat. A Rudolf Péterrel közös Kövek a zsebben kedd esti, Dunakeszi Teátrumba meghirdetett előadása már biztosan elmarad, az intézmény betegségre hivatkozva mondta le a darabot a honlapján.