Meggyilkolták Nipsey Hussle rappert Los Angelesben

2019.04.01. 05:04

Három lövés is érte Nipsey Husslet, mikor lövöldözés tört ki a rapper boltjánál Los Angelesben - írja a BBC. Az amerikai rapper a kórházban belehalt a sérüléseibe. 

Három ember is megsérült a lövöldözésben, köztük az állítólag véletlenül ott lévő rapper. A másik két áldozatot súlyos sérülésekkel kórházba szállították. 

A lövöldöző férfi elmenekült a helyszínről. A rendőrség még nyomoz az ügyben. 

Nipsey Hussle, eredeti nevén Ermias Asghedom az Egyesült Államok ismert zenésze volt. Victory Lap című albumát Grammy-díjra jelölték idén. 

Rihanna is egyike a számos hírességnek, aki részvétét fejezte ki a rapper halála miatt. 

Nagyon megrázott

- olvasható az énekes Twitter posztjában. 

Hussle a ruhaboltját 2017-ben nyitotta meg, Marathon Clothing néven. Már 2018 szeptemberében is történt ott késelés és lövöldözés. A rendőrség akkor eredmény nélkül zárta le a nyomozást, mert a szemtanúk nem voltak hajlandóak együttműködni a nyomozókkal. 

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport