Agyérgörcs miatt került kórházba Demjén Ferenc

2019.05.08. 06:22

A legutóbbi csípőkorrekciós műtétje után a napokban agyvérzés gyanújával került a Szigetvári Kórház intenzív osztályára Demjén Ferenc, ám végül kiderült, enyhe lefolyású agyérgörcse volt, írja a Blikk.

A lapnak az énekes sajtósa úgy nyilatkozott:

Nagyobb az ijedtség, mint a baj! Demjén művész úr múlt pénteken épp a csípőkorrekciós műtétje utáni második kontrollvizsgálatra készült, de miközben az otthonában a betegszállítót várta, a várakozás miatt egyre izgatottabb lett, mivel az első kontrollja úgy végződött, hogy a májusi koncertjeit is le kellett mondania. A gyógytornával jól haladt, mégis megijedt, hogy ez megismétlődhet. Annyira felizgatta magát, hogy a betegszállítóban rosszul lett, orvost kellett hívni hozzá. Először valóban azt lehetett hinni, hogy agyvérzést kapott.

A 72 éves énekest végül hordágyon vitték a kórházba, ahol hamar kiderült, hogy nem agyvérzése, hanem enyhe lefolyású agyérgörcse volt, amit el is láttak. A mielőbbi gyógyulása érdekében azonban orvosai altatják, derül ki a cikkből, ahogy az is, hogy az énekest időközben átszállították Szigetvárról a Pécsi Idegtudományi Centrumba.