Koronavírus adatok

2022. jan. 25.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Pál
-9 °C
2 °C

Hova tovább a Marvel-filmeknek Pókember után?

Kultrovat podcast 66. epizód
00:00:00 / 00:00:00

Már egy ideje a magyar mozik is vetítik a Pókember: Idegenben című filmet, ami nem csak a karakter legújabb szólófilmje, hanem a Nagy Marvel Univerzum legutóbbi szakaszának lezárása is. Miközben a Tom Holland által játszott karakter már egy csomó Bosszúállók-filmben bizonyított, és az első szólófilmjét is imádtuk, a mostani történet megítélése már egyáltalán nem ennyire egyértelmű.

A Kultrovat Podcast legújabb adásában éppen arra keressük a válaszokat, hogy az ezredforduló óta már két rebooton is áteső Pókemberről ki lehet-e jelenteni, hogy ismét elfáradt, és sürgősen szükség lenne valami vérfrissítésre, vagy még mindig működik a középiskolai drámába bújtatott szuperhősös akcióvígjáték bája.

Az adásban Lengyel-Szabó Péter, Iván András és Sajó Dávid beszélgetnek a Pókemberen kívól többek között arról is, hogy mi lesz a következő évek Marvel-filmjeivel, mit jelentenek a stáblista utáni jelenetek, és mennyire élveztük Jake Gyllenhaal alakítását.

Miért jó ez?

Podcastot hallgatni nagyon jó. Hosszú utazásokon, amikor már az összes zenénket rongyosra hallgattuk, és kiolvastuk a könyvet, és egyébként is ráz a busz/vonat, és összefolynak a betűk. És míg olvasni csak nehézkesen, podcastot hallgatni vezetés közben is lehet, sokkal jobb élmény, mint bármelyik kereskedelmi rádió reklámszüneteit nyomogatni. Podcastot hallgatni futás és edzés közben is nagyon hasznos, mert így szellemileg nem vész kárba az az idő sem, amit a testedzésre fordítunk. Podcastot hallgatni takarítás és mosogatás közben is nagyon élvezetes, úgy elszáll az idő, mintha sosem lett volna. Sőt, ha nem olyan a munkája, mint nekünk, hogy szavakat kell egymás mögé rakni, hanem mondjuk pixeleket vagy dobozokat, akkor még munka közben is csak úgy szalad vele az idő.  • Vennék
  • Hírek