A HBO elkaszálta a Trónok harca előzménysorozatát, egy másikat meg berendelt

2019.10.30. 07:03

Elkaszálta a HBO a Trónok harca előzménysorozatát a rosszul sikerült pilot után, írja a Time.

A Bloodmoon munkacímű sorozat több ezer évvel a Trónok harca története előtt játszódott volna, olyan szereplőkkel, mint Naomi Watts vagy a Witcher-videójátékokban Yennefer szinkronhangját adó Denise Gough. A készítők között ott volt a regények szerzője, George R.R. Martin is. A pilotot idén nyáron forgatták le Észak-Írországban. A stábot emailben értesítették az elkaszálásról. 

Mindeközben a HBO berendelt egy másik Trónok harca közeli sorozatot, ami a Targaryenekről szól majd, és George R. R. Martin Tűz és vér című könyvén alapszik, írja a BBC.

A történet 300 évvel a Trónok harca eseményei előtt játszódik, és középpontjában természetesen a Targaryen-dinasztia áll. Az egyik vezető producer maga Martin lesz, és Ryan Condal, a Kolónia című sorozat alkotója is részt vesz majd a munkálatokban. 

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Biztosítás