Ákos, Bátor
4 °C
11 °C

A Vígszínházban búcsúztatják Gesztesi Károlyt

2020.01.09. 08:53

Január 13-án, hétfőn este a Vígszínház Házi Színpad nevű stúdiójában tartják a hétvégén elhunyt Gesztesi Károly búcsúztatóját, írja a csütörtöki Bors. Az információt Eszenyi Enikő, a színház igazgatója is megerősítette a lapnak.

A 19 és 23 óráig tartó megemlékezésen találkozhatnak azok, akik valaha együtt játszottak, jó kapcsolatot ápoltak Gesztesivel, miközben róla készült fotókat vetítenek majd a megjelenteknek. Az esemény nem nyilvános, Eszenyi már a hivatalos meghívókat is kiküldte a színészek számára.

A lap úgy tudja, Gesztesi Károly rajongói és tisztelői, illetve azok, akik nem kaptak meghívót az eseményre, aznap a Vígszínház Pannónia utcai oldalán róhatják le kegyeletüket, például virággal és gyertyagyújtással.

Az 56 éves korában elhunyt színész temetésén csak a szűk család vesz majd részt, még a barátok sem lesznek jelen – ennek helye  és dátuma éppen ezért egyelőre nem ismert.

Gesztesi Károly a hétvégén vesztette életét, miután autóvezetés közben a budapesti Ferdinánd hídnál rosszul lett, infarktust kapott. Kocsijával félreállt, ám hiába jött gyorsan a segítség, és próbálták ötven percen keresztül újraéleszteni, az orvosok nem jártak sikerrel.