Tom Hanks megfertőződött a koronavírussal

GettyImages-1205176431
2020.03.12. 05:46

Tom Hanks és felesége, Rita Wilson is megfertőződött a koronavírussal, írja a színész Instagramján.

A 63 éves színész ebben azt írja, épp Ausztráliában vannak, de egy ideje már fáradtnak és betegnek érezték magukat, izomfájdalomra is panaszkodtak. Feleségének hőemelkedése is volt. 

Mindezek miatt elvégezték rajtuk a koronavírus-tesztet, ami pozitív lett, emiatt pedig karanténba helyezték és megfigyelés alatt tartják őket.

A színész épp az Elvis Presley-filmet forgatja Ausztráliában, és Elvis menedzserét, Tom Parker ezredest alakítja. A rendező Baz Luhrmann. Egyelőre vizsgálják, más is megfertőződött-e a vírussal a stábban, írja a Warner Bros. közleményében. 

Ausztrál egészségügyi hatóságok csütörtökön nevek említése nélkül úgy nyilatkoztak, hogy az újonnan regisztrált fertőzöttek Ausztrálián kívül kerültek kapcsolatba a vírussal, és már fertőzötten utaztak Queenslandbe. Vagyis az ausztrál hatóságok szerint Tom Hanks és Rita Wilson az Egyesült Államokban vagy utazásuk során kaphatták el a vírust, írja a The Hollywood Reporter.

Időközben a Today Extra című ausztrál tévéműsor stábját is karanténba helyezték, mert Tom Hanks felesége, Rita Wilson hétfőn szerepelt az adásukban, írja a CNN.com. A két műsorvezető, David Campbell és Belinda Russel egyelőre a tesztjeik eredményére várakoznak. Campbell egy rádióinterjúban azt mondta, hogy Rita Wilson nem tűnt betegnek hétfőn a műsor felvételén.

(Borítókép: Tom Hanks és Rita Wilson a 92. Annual Academy Awards díjátadón Hollywoodban 2020. február 9-én. Fotó: Amy Sussman / Getty Images Hungary)