Amputálni kell a színész Nick Cordero egyik lábát

2020.04.19. 15:46

Komplikációk miatt amputálni kell Tony díjra is jelölt színész, Nick Cordero jobb lábát. A Broadway mellett Cordero a Különleges Ügyosztály vagy a Zsaruvér sorozatokban is feltűnt. Március 31-én súlyos állapotban szállították kórházba Los Angelesben. 

A 41 éves színész koronavírus-tesztje pozitív lett, állapota miatt lélegeztetőgépre került. Az orvosok vérhígítót adtak neki, hogy megelőzzék a jobb lábban a véralvadást, de belső vérzései lettek a gyógyszertől. Az orvosai ezért leálltak a vérhígítóval, ami miatt azonban újra romlott a lábában a keringés, így az amputáció mellett döntöttek. 

Úgy tudni, hogy a színész már túl van a műtéten, és a kórteremben gyógyul tovább. Felesége rendszeresen megosztja a híreket a színész állapotáról a követőivel, azt is elmondta, hogy 10 hónapos gyermekükről és a rajongók jó kívánságairól szóló videókat küld a férjének, aki naponta csak néhány órát van ébren. 

Az új koronavírusos megbetegedés több Broadwayről ismert színésznél is megjelent, elkapta Danny Burstein, Brian Stokes Mitchell, Gavin Creel, Aaron Tveit és Laura Bell Bundy valamint David Bryan szerző is. A Tony-nyertes drámaíró, Terrence McNally szervezete nem tudta legyőzni a vírust, március 24-én halt meg.