Eszter, Eliza
EUR 382,20 Ft
USD 358,23 Ft
14 °C
24 °C

Újra összeáll Jim Carrey és Jeff Daniels

2020.06.16. 08:48

Ismét közösen dolgozik Jim Carrey és Jeff Daniels, akiknek a párosát leginkább a két Dumb és Dumber-filmből lehetett eddig ismerni. Most Carrey a Twitteren jelentette be, hogy újra együtt dolgozik Danielsszel, de ez nem egy újabb Dumb és Dumber lesz, hanem valami más.

Az új projekt a Memoirs and Misinformation címet kapja, és egy regény lesz, amelynek Jim Carrey a főhőse, de rengeteg fiktív elemmel. A színész Twitterre fel is töltött egypercnyi részletet a könyvből, amelyhez Jeff Danielst kérte fel narrátornak. 

Nem teljesen világos, hogy a könyv miről szól majd, de a MovieWeb-en található szinopszis alapján valami olyasmire érdemes számítani, mint a Bojack Horseman vagy a Kaliforgia. A rövid leírás szerint Jim Carrey egy gazdag, de boldogtalan filmsztár, aki túl van már a karrierje csúcsán, magányos, elkezdett meghízni, és már jó barátja, Nicholas Cage bölcs tanácsai sem segítenek rajta. De aztán találkozik egy Georgie nevű valakivel, aki élete szerelme lesz, megváltoztat mindent, és elhozza Carrey-nek az Oscar-díj ígéretét.

A könyv július 7-én jelenik meg az Egyesült Államokban. Magyarországi terjesztésről egyelőre nem tudni.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Biztosítás