Bernát, Felícia
EUR 384,32 Ft
USD 363,71 Ft
7 °C
31 °C

Budavári Legendák – 27 portré a Várkert Bazárban

2020.09.25. 20:19
A budai Várhoz kötődő érdekes embereket és különleges élettörténeteket mutat be a Budavári Legendák címmel megnyílt ingyenes szabadtéri fotókiállítás.

A kiállítás szervezői azt kívánták bemutatni, miként olvad a Várnegyed a város szövetébe. A tárlaton szereplő huszonhét portrén, melyeket a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem hallgatói készítettek, látható budai Várban élő ismert polgár, plébános, rabbi, kántor, koronaőr, buszvezető, restaurátor, régész, hídmester és több híres ember leszármazottja is. Az a közös bennük, hogy mindannyian máshogy, de szívből rajonganak a Várért.

A Várkert Bazár Déli panoráma teraszán található szabadtéri kiállítás, mely Várkapitányság szervezésében jött létre, november 15-ig ingyenesen tekinthető meg.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Biztosítás