Ajándéka érkezett, méghozzá Rúzsa Magditól!

2020.12.26. 10:52
Rúzsa Magdi ingyen elérhetővé tette a 2020. februári dupla koncertjéről forgatott filmet, amit eredetileg DVD-n lehetett volna megvásárolni. A műsorra csaknem egy évig készült a művész és hetvenfős csapata. A meglepően bátor sztár trapézon lengve is megjelent a show-ban, amit hónapokig gyakorolt profi artistákkal.

Senkinek sem volt egyszerű ez az év, ezért úgy döntöttem, mindenki számára elérhetővé teszem az idei Aréna-koncertemet. Most nem készítettem DVD-t, hanem ajándékba adom nektek, akiknek örömet szerzek vele. Cserébe csak annyit kérek, hogy jövőre majd énekeljetek velem jó sokat. Úgy érzem, most különösen fontosak az ilyen gesztusok egymás iránt

– olvasható a vajdasági születésű énekesnő Instagram-oldalán.

A népszerű egykori Megasztár-győztes egymás után két telt házas koncertet adott a Papp László Arénában 2020 februárjában. A műsor nem csak a dalok miatt volt különleges.

Rúzsa Magdi és csapata már 2019 nyarán tervezni kezdték a show-t. A látványt animációkkal, videókkal gazdagították, a fő attrakció pedig az énekesnő trapézszáma volt.

AZ AMÚGY TÉRISZONYOS ELŐADÓ EGY FORGÓ TRAPÉZON SZALTÓZVA, LEBEGVE ÉNEKELT A KÖZÖNSÉGNEK, MAJD FEJJEL LEFELE LÓGVA TARTOTT MEG EGY AKROBATIKUS MOZDULATOKAT VÉGZŐ ARTISTALÁNYT.

A mutatványra, melyhez hasonlót sem adott még elő hazai énekes, több hónapig gyakorolt hivatásos cirkuszművészekkel.

Rúzsa Magdi a koncerthez készült werkfilmben elmondta, hogy pályafutása legkülönlegesebb állomásának tartja a 2020. februári dupla Aréna-koncertjét.