Kórházból üzent a világhírű olasz DJ, akit megkéselt a saját apja

2021.01.13. 16:52

Életben vagyok – írta Joseph Capriati Facebook-oldalán. Az olasz sztár DJ már nincs életveszélyben, szerda reggelig beszélni sem volt ereje, és az orvosok szerint a legrosszabbon már túl van. 

Arról korábban az Index is beszámolt, hogy Capriatit életveszélyes állapotban szállították kórházban, miután egy családi konfliktusból kialakult vita hevében a saját apja felkapott egy konyhakést, és mellkasába szúrta. A 61 éves férfit gyilkosság kísérlet gyanújával letartóztatták.

A zenész arra kéri a sajtót és a rajongókat, hogy ne ítéljék el az édesapját a történtek miatt, mert mint fogalmazott senkinek nincs hatalma ítélkezni. Capriati leszögezte azt is, hogy a sajtóban megjelent hírek zavarosak és nem mindig teljesen fedik a valóságot. A zenész posztjában kiemelte, megbocsátotta édesapjának a tettét, írta azt is, hogy imádkozik érte. 

Most a gyógyulásra gondolok. Hamarosan találkozunk

– zárta bejegyzését.

A DJ egyébként Spanyolországban él, de a koronavírus-járvány miatt hazaköltözött családjához az olaszországi Casertába. A Drumcode nevű kiadónál adja ki zenéit, neves fesztiválokon rendszeresen játszik, mint például a holland Awakeningsen is.