A Sunday Brunch mai vendége Molnár Ferenc Caramel. A közel félórás beszélgetésből képet kapunk jelenlegi állapotáról. Ugyan késett fél órát, és az adásban el is mondja, miért indult rosszul a napja, de mire beült a stúdióba, az őszintét tolta, a kamut nem, amiért hálásak is vagyunk neki.

Minden durva volt, ami a Megasztárban történt velem.

Az adásban visszarepülünk a Megasztár fénykorába, hogy a Caramel sikerét megalapozó Szállok a dallal című sláger keletkezéstörténetét megismerjük. Megtudjuk, mi az a bemutatkozó dal. Milyen volt a törökszentmiklósi cigánytelepről érkezve egyszer csak a TV2 kameráinak kereszttüzében állni. Kiderül, nem is igazán élvezte, amit természetesen megindokol.

Introvertált vagyok, elvileg alkalmatlan lennék arra, amit csinálok.

A Sunday Brunch alatt kiderül, mi Caramel kedvenc saját dala, amelynek megírásához gyerekkori családi emlékek segítették hozzá. A kis Caramelék nappalijába repülünk  a képzelet szárnyán, hogy kiderüljön, mi ihlette meg a zenészt kedvenc saját számának megírására.

Nem akarok kamuzni, nem életem leginspirálóbb időszakát élem.

Megtudjuk az adásból azt is, hogy, április 24-én végre koncertje lesz a Színház TV műsorán. Na, nem élőben, de legalább lesz, és ezekben a baljós időkben néha ennyi is elég. Jó volt újra zenélni, de nekem nagyon hiányzott a közönség, a visszajelzés – mondja az énekes.

Karanténban kockás hasról álmodoztam.

A karanténnak nem lett nagy hozománya, szerintem híztam jó pár kilót, persze álmodozik az ember, hogyan tölti el ezt az időszakot, de nem akarom a kamut tolni, hogy ez a karantén milyen jó dolog, mert mondjuk megvalósítottam önmagam.

Nem volt jó, szar volt.

Volt egy pont, amikor ott tartottam, hogy gipszkartonozni is elmegyek, csak történjen már valami.

Szofi reménykeltő kiskölyök.

Szó kerül Szofiról, a kislányáról, akiről egyébként nemigen beszél nyilvánosan, elmondja például, hogy elengedi hétfőn közösségbe, azaz óvodába őt. Beszél a jövő nagy feladatairól, az iskolatáska-vásárlás kihívásairól. Elmondja, miért szereti a kislánya, ha Dudu szendvicset kap enni, na és persze kiderül az is, ki az a Dudu a családon belül.

Ha ő megjelenik, az egy élmény.

Ezt Palya Beáról mondta Caramel, akivel nemrégiben duettet rögzített. Az adásból kiderül, melyik hazai előadóval tudná elképzelni még, hogy duettet énekel. Egyelőre azonban örül, ha zongorázni tud, ínhüvelygyulladás gyötri ugyanis.

Hallgassa meg az adást, az előzőeket is érdemes. A Sunday Brunch podcast korábbi vendégei voltak: Spilák KláriLábas VikiLakatos MárkKulcsár Edina és Gianni Annoni, valamint Pajor Tamás

(Fotó: Sóki Tamás / Index)