Antal, Anett
16 °C
23 °C

Ön tudja, milyen szuper helyen él?

2021.06.01. 21:36
A Varázslatos Magyarország megnyitotta 11. fotókiállításának kapuit a Városliget szívében, a Magyar Mezőgazdasági Múzeumban.

A Varázslatos Magyarország fotópályázata tizenegy éve az ország legizgalmasabb természetfotós-megmérettetése, ahol a fotósok kilenc hónapon át versenyeznek a legjobbaknak járó dobogós helyekért. Minden évad legszebb fotóiból egy gyönyörű fotóalbum és egy nagy volumenű kiállítás készül, melyet a nagyközönség az ország rangos kiállítóhelyein tekinthet meg.

A VM idei válogatása a 2020-as versenyévad legsikeresebb természetfotósainak 144 lélegzetelállítóan szép fotóján keresztül mutatja be nemzeti parkjaink különleges világát. Varázslatos tájképek, az állatok életének rejtett pillanatai és növények apró, művészi részletei adnak bepillantást a természet világába.

A 68 természetfotós képei között a 2020-as évad dobogós helyezettjei,

  • Potyó Imre (1. hely),
  • Hargitai László (2. hely), valamint
  • Kovács Norbert (3. hely) képeit is lehet látni.

A kiállítás július 18-ig tekinthető meg a Magyar Mezőgazdasági Múzeumban, ezután a Magyar Természettudományi Múzeumban, illetve a Gödöllői Királyi Kastélyban, a Természet- és Környezetvédelmi Fesztiválon látható újra.