Dés László másodszor is megnősült

2021.09.16. 07:57

Dés László másodszor is megnősült, 67 éves korában. Szerelmével, Évával múlt pénteken egy meghitt szertartáson mondták ki a boldogító igent – írja a Blikk.

A lap felidézi, hogy a Kossuth- és Liszt Ferenc-, valamint Prima Primissima díjas zenész mindössze 23 éves volt, amikor feleségül vette a szociológus Vásárhelyi Máriát, akivel családot alapítottak, három gyermekük született, mi több, a zenész már négy unokával is büszkélkedhet.

Dés László 35 évig élt együtt első feleségével, ám házasságuk zátonyra futott. Néhány éve új fejezet kezdődött a zeneszerző életében, hiszen megismerte új kedvesét, Évát, akivel együtt is élnek, most pedig már házastársak.

A lap kereste a művészt, hogy gratuláljon, amit Dés László meg is köszönt, de nyilatkozni nem kívánt. Néhány éve azonban beszélt a mostani párjáról, aki mellett újra megtalálta a boldogságot.

Évával, aki angoltanár, és felnőttoktatással is foglalkozik, régóta ismerjük egymást, két évvel ezelőtt kötöttük össze az életünket, akkor költözött hozzám

– nyilatkozta 2019-ben a BEST Magazinnak.