A Gelato Festival World Masters nyertese a pisztácia gyümölcsével tarolt.
Fazekas Ádám cukrászmester hazai pályán, Olaszországban körözte le az olaszokat a fagyi világbajnokságának nevezett Gelato Festival World Masters versenyen még tavaly december elején. A díjnyertes nyalánkság tonkababos málnavelővel és ostyával készülő enyhén sós pisztáciafagyi, amely kizárólag természetes alapanyagokat tartalmaz. Az Index stábjának Fazekas Ádám megmutatta, miként készül a büszkesége.
Hosszú évek óta próbáljuk visszahozni és erősíteni a magyar közéleti sajtóból szinte teljesen kikopó tárcanovella műfaját. A lap belsős munkatársai és a legkiválóbb hazai írók közül nagyon sokan vállalták azt a történelmi feladatot, hogy újra megszerethessük ezt a csodálatos műfajt.
MEGVESZEM

Kövesse az Indexet Facebookon is!
Követem!