Budapesten sem lesz Céline Dion-koncert

328G3CK-highres
2022.04.29. 15:46
Az énekesnő világ körüli turnéját először a pandémia, most pedig izomgörcsök miatt mondták le.

Az énekesnő Courage néven meghirdetett világturnéját először a pandémia hiúsította meg, most pedig egy korábbi egészségügyi probléma utóhatásai miatt csúszik egy évet. A művésznő felépülése tovább tart, mint ahogy korábban várták, folyamatos izomgörcsöktől szenved, de szerencsére egy kiváló orvosi csapat támogatja őt a gyógyulási folyamatban.

Nagyon sajnálom, hogy még egyszer módosítanunk kell az európai turné dátumait; először a világjárvány írta felül a terveinket, most pedig az egészségi állapotom miatt kell elhalasztanunk a koncerteket – mondja Céline egy nyilvános videóban.

Jobban vagyok, de az izomgörcsök néha még mindig jelentkeznek. Tökéletes formában szeretnék lenni, amikor újra színpadra állok. Őszintén szólva már alig várom azt a pillanatot, de sajnos még nem állok készen. Minden tőlem telhetőt megteszek azért, hogy mielőbb visszatérjek és száz százalékot tudjak nyújtani a közönségemnek.

A vártnál lassabb gyógyulás miatt a Courage World Tour 2022-es európai dátumait 2023-ra halasztják. Emiatt Budapesten is csak jövő március 16-án ad koncertet az aranytorkú énekesnő a Papp László Budapest Sportarénában.

A szervezők közleménye szerint az eredeti dátumra vásárolt jegyek természetesen érvényesek a 2023-as időpontra is. Akinek kérdései lennének a már megvásárolt jegyével kapcsolatban, a Broadway Jegyirodához fordulhat válaszért.

A kanadai énekesnő rajongóinak címzett videóüzenete végén kiáll az ukrán emberek mellett, és elmondja: imádkozik, hogy a háború mielőbb véget érjen.

(Borítókép: Céline Dion 2019. szeptember 19-én Québecben. Fotó: Alice Chiche / AFP)