Kirúgta ügynöksége a Marvel bántalmazással vádolt sztárját

GettyImages-1473126392
2023.04.19. 14:51
Megszüntette együttműködését a Creed III. sztárjával, Jonathan Majorsszel a 360 Entartainment tehetséggondozó ügynökség, illetve a Lede Company néven futó PR-ügynökség is – írja a Variety. A színészt március végén tartóztatták le New Yorkban fojtogatás, testi sértés és zaklatás vádjával.

Majorsszel futó toborzási kampányát a hadsereg már márciusban, a botrány kirobbanása utáni napokban leállította. Közleményükben hangsúlyozták, hogy amíg Majors bűnössége be nem bizonyosodik, fenntartják az ártatlanság vélelmét, „a józanság mégis azt diktálja, hogy visszavonjuk a reklámokat, amíg a vádakkal kapcsolatos nyomozás véget nem ér”.

Az ügy onnan indult, hogy Majors március 25-én családi vitába keveredett egy 30 éves nővel. A New York-i rendőrség délelőtt 11 óra körül reagált a 911-es hívásra a manhattani Chelsea negyedben lévő lakásból – számolt be a Variety.

Az áldozat tájékoztatta a rendőrséget, hogy bántalmazták. A rendőrök a 33 éves férfit gond nélkül őrizetbe vették. Az áldozat kisebb sérüléseket szenvedett a fején és a nyakán, és stabil állapotban szállították egy környékbeli kórházba

– közölte a rendőrség szóvivője.

Majors képviselője tagadta, hogy a színész bármi rosszat tett volna, alig várják, hogy „tisztázhassák a nevét és az ügyet”.

Jonathan Majors Hollywood egyik leggyorsabban emelkedő sztárja. Miután a 2019-esThe Last Black Man In San Francisco című filmmel betört a filmvilágba, Majors szerepelt Az 5 bajtárs,A vadnyugat törvényei szerint és a tavalyi, Devotion című filmben.

Ha önt vagy ismerősét erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, hívja az Országos Kríziskezelő és információs Telefonszolgálatot a belföldről ingyenes, 06 (80) 20-55-20-as számon, vagy a nap 24 órájában ingyenesen hívható Áldozatsegítő Vonalat a 06 (80) 225-225-ös számon.

Személyesen az Önhöz legközelebbi áldozatsegítő központban kérhet segítséget, az áldozatsegítő központok címlistája itt található: http://vansegitseg.im.gov.hu

A NANE Egyesület bántalmazott nőknek és gyermekeknek szóló segélyvonala szerda kivételével minden hétköznap 18 és 22 óra között ingyenesen hívható a 06 (80) 505-101-es telefonszámon.

(Borítókép: Cindy Ord / VF23 / Getty Images for Vanity Fair)