„Köszönjük, ha nem tesznek semmit, hogy mi azt tehessük, amit szeretnénk”

2023.05.05. 13:23
Új paródiával jelentkezett Bödőcs Tibor, aki ezúttal a fel nem ajánlott adót elköltő államtitkárság főosztályvezető helyettesének bőrébe bújt. Arról beszél, hogy a tavaly fel nem ajánlott adót mire használták fel, meg arról, hogy ha idén is így tesznek, mennyi minden valósulhat meg.

Bödőcs Tibor Baltás Ferencként jelentkezett be legújabb paródiájában, amelyben a fel nem ajánlott adót elköltő államtitkárság főosztályvezető-helyettesét alakítja. Előre is megköszöni azoknak az adófizetőknek, akik idén sem ajánlják fel az 1 százalékot, amit május 21-ig tehetnének meg. 

A tavaly fel nem ajánlott adóból az ország, sőt a világ, vagy talán az univerzum, de Közép-Európa legnagyobb tortáját készítették el Erős Pistából.

Na most úgy kell elképzelni ezt az Erős Pista-tortát, ami egy kacsazsíralapra készül el jó tarjásan, karajból, és nagyon finom lett. Nem lett csípős, sokan azt mondták, nem volt csípős, pikáns lett, finom volt. Nem volt csípős, pont jó volt, pont el lett találva, nagyon finom volt. Ez 6 milliárd forint volt minden szelet, és akkor még arra tettünk marcipánból Szent Istvánt, ami 78 milliárd volt darabja a Szent Istvánnak, mert palástja is volt

– fogalmazott a Karinthy-gyűrűs humorista a performanszban.

5. finggyújtó verseny

A helyettes főosztályvezető megígérte, ha „önök nem tesznek semmit, aminek nagyon örülnénk, és nem ajánlják fel, az idei összegből imaláncot indítunk György Soros lassú kínhaláláért, amit úgy kell elképzelni, hogy szépen lassan múlik el a világból a gonosz.”

Valamint lovas balettfilmet forgatunk majd terveink szerint Schadl György életéből, és korából, melyben fókák is szerepet ő részvétel kapnak fényt a kicsik miatt, hogy az egész család élvezhesse és, hogy ne legyen háború

– tette hozzá.


Ha az adófizető polgárok tényleg nem ajánlják fel adójuk 1 százalékát, „az álcivil civil-álcivil fgcuknak, LMBTNGO-knak, akkor a Magyar Zene Házában megrendezik „az 5. finggyújtó versenyt.

A finggyújtó versenyen több versenyszámban indulhatnak a résztvevők: van öngyújtó, gyufa, és kézzel csiholt tűzzel létrejött gyújtó tevékenység, amelynek keretében megünnepeljük a béke jegyében

– fogalmazott az osztályvezető helyette szerepében lubickoló Bödőcs, majd gondolatmenetét azzal zárta, hogy „Köszönjük ha nem tesznek semmit, hogy mi azt tehessük, amit szeretnénk!”