Meghalt Ari Boulogne, Alain Delon állítólagos fia

2023.05.23. 17:27
Szombaton holtan találták otthonában a 60 éves Ari Boulogne-t, aki korábban azt állította magáról, hogy ő Alain Delon fia.

Szombaton párizsi otthonában holtan találták Ari Boulogne francia fényképészt. Élettársát veszélyben lévő személynek nyújtott segítség elmulasztásával, emberöléssel, kábítószer szállításával, birtoklásával, megszerzésével és átadásával vádolják – tudta meg a Le Figaro francia lap.

A portál beszámolója szerint a férfi 58 éves élettársa péntek este fedezte fel a fényképész holttestét, amikor fiával hazatértek nyaralásukról. A nő hajnali 3 óra körül rosszul érezte magát, hányt is, ezért a tűzoltók egy közeli kórházba szállították. Amikor azonban elhagyta a kórházat, őrizetbe vették „veszélyben lévő személynek való segítségnyújtás elmulasztása” miatt. A jelek szerint jó okkal:

Air Boulogne teste ugyanis előrehaladott bomlási állapotban volt.

Az ügyben eljáró nyomozóknak a nő elismerte, hogy Boulogne túladagolásban halt meg. A nyomozás folyamatban van, legfőbb célja pedig az ügyészség szerint, hogy tisztázzák, milyen körülmények között következett be a férfi halála.

Ari Boulogne, eredeti nevén Christian Boulogne 1962-ben született, foglalkozását tekintve fényképész, és korábban azt állította, hogy ő Alain Delon és a német énekesnő, Nico fia, ezt azonban a francia filmsztár mindig is tagadta.