Táncversenyre invitálja látogatóit a Freeszemle

2023.06.02. 09:07
A Freeszfe az intézmény négynapos fesztiváljának keretében június 3-án izgalmas táncversenyre hívja az érdeklődőket. A maratoni megmérettetést Grecsó Zoltán vezeti.

A párok június 3-án, szombaton, déltől este nyolcig táncolhatnak együtt. A versenyben több ismert ember, színész is részt vesz, de minden kihívásokat keresőt, színházi társulatot szívesen várnak a szervezők. 

A tét igencsak komoly, ugyanis a Táncmaraton győztes párosa 100 ezer forinttal gazdagodik

– derült ki az esemény közleményéből.

Nehezített terep

„Érkezni párban, baráttal, családtaggal, kedvessel, ellenséggel is lehet. Fontos, hogy a résztvevők olyasvalakivel nevezzenek, akivel szívesen táncolnak át egy estébe nyúló próbatételen” – írják.

A versenybe bárki, bármikor becsatlakozhat, a fődíjért azonban csak az indulhat, aki végig, a szabályokat betartva a táncparketten ropja.  

Mitől lesz azonban igazi Táncmaraton a nyolcórányi kihívás? A versenyzők dolgát párcsere, székfoglaló és szoborjáték is nehezíti.

Az esemény a CEU Nádor utcai épületének aulájában lesz. A versenyhez előzetes nevezés szükséges, amit előre online vagy helyszínen lehet megvásárolni. A nevezési díj fejenként 1000, azaz páronként 2000 forint. Nevezni ide kattintva lehet.

A 2023-as FREESZEMLE több mint ötven programmal várja az érdeklődőket. A teljes program ide kattintva érhető el.  • Csok