Ismét közönség előtt idegeskedik Márkó és Barna

IMG 3967
2023.07.18. 17:24
Linczényi Márkó és Turai Barna műsora, az ország egyik legnépszerűbb podcastja, a Márkó és Barna Síkideg folytatódik, de nem a stúdióban: a májusi est után, amit a Turbinában rendeztek, ismét élő közönség előtt bosszankodnak a podcasterek, ezúttal a Campus Fesztiválon.

Robbanásig feszült az ideg Márkóban és Barnában az elmúlt majd két hónapnyi hallgatás alatt. Akkorára dagadt a fejük, hogy kénytelenek voltak még nagyobb helyszín után nézni.

Ezért 2023. július 20-án csütörtökön, 17:30-kor a campus fesztiválon, az Egyetem Tér Színpadon élőben idegeskednek majd.

A helyszínen kép- és hangfelvétel készül, így egy rövidebb verzió a megszokott formában az Index YouTube-csatornáján és a Spotifyon is elérhető lesz. A két professzionális idegeskedő azonban több olyan, a nyugalmat megzavaró meglepetéssel is készül, ami csak a helyszínen levő közönség idegszálait borzolja majd.

Mivel az első előadásra két óra alatt minden jegy elkelt, annak, aki nem akar legközelebb lemaradni, érdemes követni Márkó és Barna Instagram-oldalait, ahol első kézből lehet a jövőbeli eseményekről tájékozódni: MárkóBarnaSíkidegvagyok.

(Borítókép: Index)