Kórházba került Elton John

2023.08.28. 15:23
Vasárnap otthonában elesett Elton John, ezért úgy látta jónak, ha bemegy a kórházba kivizsgálásra. Később megerősítette, hogy már semmi baja.

Elton John vasárnap este kórházba került, miután elesett nizzai villájában – írja a Daily Mail. A 76 éves zenészlegendát a monacói Princess Grace kórházi központ ortopédiai osztályára szállították, ahol kisebb sérülésekkel kezelték.

Elton John képviselője megerősítette a lapnak, hogy hétfő reggel hazaengedték, és most már jó egészségnek örvend otthonában. Egy közleményben a következőket írták:

Megerősíthetjük, hogy a tegnapi, dél-franciaországi otthonában történt elcsúszást követően Elton elővigyázatosságból ellátogatott a helyi kórházba. A vizsgálatokat követően ma reggel azonnal hazaengedték, és most már otthon van, jó egészségnek örvend.

A lap arról ír továbbá, hogy Elton John a nyarat Franciaországban töltötte férjével, David Furnishsel és két fiukkal, miután júliusban befejezte Farewell Yellow Brick Road elnevezésű turnéját. Legutóbb augusztus 22-én látták, amint St. Tropez-ban pihent szuperjachtján, több ismert személyiség társaságában.