Elhalasztja fellépéseit Bruce Springsteen, gyomorfekélye van

2023.09.07. 10:23
Szerda este a 73 éves világsztár bejelentette, elhalasztani kényszerül szeptemberi koncertjeit gyomorfekélye miatt. Orvosi tanácsadói javaslatára hozta meg ezt a döntést.

Bruce Springsteen, a 73 éves világhírű zenész szerda este bejelentette, elhalasztja szeptemberi koncertjeit zenekarával, az E Street Banddel. A banda csütörtökön zenélt volna New Yorkban, és a hónapba még hét másik fellépésük is lett volna az északkeleti régióban és Ohióban – írja a New York Times.

Hamarosan visszatérünk, hogy pótoljuk ezeket a fellépéseket. Addig is köszönjük megértéseteket

– írta a zenész közösségi oldalán.

Springsteen orvosi tanácsadói javasolták a zenésznek, hogy halassza el a fellépéseket, mivel már két augusztusi koncertet is el kellett tolniuk, mivel az énekes rosszul volt. A fellépéseket a következő évben fogják bepótolni az eddigi információk szerint. 

A Mayo Clinic szerint a gyomorfekély miatt a gyomornyálkahártyán sebek alakulnak ki, amelyek gyomorfájdalmat, gyomorégést, puffadást és hányingert okozhatnak.

Springsteen és az E Street Band épp most fejezte be három fellépésből álló sorozatát a MetLife Stadionban, New Jersey-ben, az énekes szülővárosában.