A Dallas Bobbyjával forgat filmet Scherer Péter Magyarországon

2023.09.14. 13:22
Új sportvígjáték forgatása indult szeptember elsején Vácon. A Lepattanó című filmben Scherer Péter, valamint az ikonikus Dallas sorozat Bobby nevű szereplője, Patrick Duffy játsszák a főszerepet.

Vékes Csaba Lepattanó című romantikus sportvígjátékban Scherer Péter egy fanatikus gombfociversenyzőt, a Dallas Bobbyja, Patrick Duffy pedig mecénást játszik.

A történet szerint a film főszereplőjének, Kálmánnak (Scherer Péter) a gombfoci nem gyerekjáték, hanem egy véresen komoly sportág. Csapatával épp az Európa-bajnokságra készül. Habár komoly esélyük lenne kijutni a versenyre, ám a selejtező hajrájában pénzügyi okokból kizárják őket. 

Ekkor egy milliárdos (Patrick Duffy) tévedéséből 100 millió forint landol a számlájukon.

Bár tudják, hogy a pénz nem őket illeti, mégis egyre többet költenek el belőle szeretett sportágukra. A szereplőknek így újra esélyük nyílik kijutni az Eb-re, hacsak addig le nem buknak.

A főszereplők között lesz még Derzsi Dezső (a sepsiszentgyörgyi színház színművésze), Waskovics Andrea (Nagykarácsony, Eltörölni Frankot, Aranyélet), Katona László (Berni követ, Bibliothéque Pascal, Drága örökösök), Fekete Zsolt (Aranyélet, Valan – Az angyalok völgye).

A közlemény kiemeli, a főhősöket alakító színészek a forgatást megelőzően gombfociedzésekre jártak, és még egy valódi gombfocibajnokságra is beneveztek Maroslelén a helyiek nagy meglepetésére és örömére.

A Lepattanó a Blue Duck Arts gyártásában készül az NFI támogatásával. A filmet várhatóan 2024. második felében mutatják be.