A Terrorhajón szállunk szembe a zombik hadával

2023.10.03. 10:20
Rettegések Éjszakája néven horrorfesztivált rendeznek október 27-én, 28-án és 31-én Kisvárdán a Cinemaqua Filmparkban, ahol többek között „zombivadászat”, pankrátorshow és több mint háromszáz horrorkarakter várja az érdeklődőket.

Az esemény honlapja szerint a filmparkban mintegy negyven hektáron „gyűjtik majd a sikolyokat”, huszonnyolc szektorban, ahol eredeti filmes díszletekkel nyújtanak lehetőségeket a „borzongás fokozására”.

A fesztiválon mások mellett megelevenedik majd több olyan, horrorfilmekből ismert karakter, mint például Michael Myers, Jason vagy Pennywise, emellett különböző horrorházak és helyszínek biztosítják a látogatók rettegését.

A fesztiválon lesz még motoros kaszkadőrshow, táncprodukciók és „extreme hinta”, a Vámpír Clubban pedig mindhárom nap 23 óra után lemezlovasok gondoskodnak arról, hogy a résztvevők átélhessék az „éjszaka misztikus és izgalmas hangulatát”.

Frankeinstein, VIP és korhatár

A Katonai bázis területén és a Terrorhajón a látogatók testközelből élhetik át, milyen lehet szembeszállni a „zombik hadával”, az Elmegyógyintézetben pedig az intézmény rejtett titkai után kutathatnak. A fesztivál vendégei emellett Frankeinstein karakterével és szellemlovasokkal is találkozhatnak, de megismerhetik a vikingek átkát, és kipróbálhatják a Lélekvesztő labirintust is, ahol „rémséges látomások és hangok” kíséretében bolyonghatnak a „ködös folyosókon” – írták.

A Siratóházban „elhunyt japán szamurájok özvegyeinek” társaságában borzonghatnak az érdeklődők, míg az Aranymosónál „kegyetlen rablókkal” nézhetnek szembe.

A VIP-vendégek számára a fesztivál többi programja mellett egy Extreme Adrenalin Show-ra keresztelt, akrobatamutatványokat és veszélyes trükköket felvonultató előadással is készülnek a szervezők.

A Rettegések Éjszakájára tizennégy éven aluliak számára tilos a belépés,

jegyek az esemény weboldalán vásárolhatók.