Sasvári Sándor és Vikidál Gyula együtt lép fel Budapesten

2023.10.24. 11:29
Október 25-én folytatódik a Musical Klub. Ezúttal fellép Sasvári Sándor, Nádasi Veronika, Vikidál Gyula, Kemény Gábor és még sokan mások. A klubesten felcsendülnek Kocsák Tibor musicaljeinek legismertebb dalai.

Ezúttal a hazai musicalvilág egyik legjelentősebb művésze, Kocsák Tibor szerzői estjére várják a műfaj kedvelőit. Az esten fellép: Sasvári Sándor, Nádasi Veronika, Vikidál Gyula, Kemény Gábor és neves meglepetésvendégek is.

A klubesten felcsendülnek Kocsák Tibor musicaljeinek legismertebb, legkedveltebb dalai, többek között Miklós Tiborral, Kemény Gáborral vagy Bródy Jánossal írt dalok.

Szó lesz eddigi pályája érdekes epizódjairól, kiderülnek izgalmas kulisszatitkok, és a művész improvizációval, meglepetéssel is megörvendezteti a nézőket.

Az estek állandó házigazdái: Kocsák Tibor, a Madách Színház zenei vezetője, Várkonyi Mátyás, az egykori legendás Rock Színház alapító igazgatója és Borsi László producer-műsorvezető

A Musical Klub – amely szerda este 19 órakor folytatódik a Benczúr Ház Dísztermében – megálmodói és a klub stábja arra törekszik, hogy családias, baráti közösséget kovácsoljon össze, ahol kötetlen formában találkozhatnak a hazai musicaljátszás legjobb művészeivel, kiemelkedő egyéniségeivel.