Pikachu hamarosan visszatér a tévéképernyőkre

2023.11.16. 08:40
December 28-án érkezik a Netflix legújabb dobása, a Pokémon Concierge. A főcímdalt Mariya Takeuchi énekli.

A Pokémon Concierge, a japán Dwarf Studio stop-motion animációs műsora december 28-tól lesz streamelhető a Netflixen. A streamingszolgáltatás kilenc hónappal a projekt bemutatása után jelentette be a show érkezését, amely szerintük a Netflix és a The Pokémon Company első közös produkciója – írja az Engadget.

A Pokémon Concierge-nek teljesen más hangulata van, mint a játékoknak, az animesorozatoknak és az azt követő filmeknek. Az új show-ban nincsenek csaták, nincsenek trénerek, akik győzelemért küzdenek, és nincsenek szörnyek, akik különleges képességeikkel harcoljanak.

itt a Pokémonok a medencékben hűsölnek, lubickolnak az életben, miközben nyaralnak.

A sorozat a Pokémon Resortban dolgozó Harut és társát, Psyduck életét követi nyomon, amint megtanulják, hogyan szolgálják ki és tegyék boldoggá Pokémon-vendégeiket. A Netflix által megosztott előzetes alapján a nézők számos más népszerű szörnyet is láthatnak, köztük Pikachut, Eevee-t és Magikarpot, amint ellátogatnak az üdülőhelyre.

Haru hangját Karen Fukuhara adja a műsor angol nyelvű változatában. A Pokémon cég és a Netflix emellett bejelentette, hogy a sorozat főcímdalát Mariya Takeuchi fogja elénekelni. Takeuchi, aki a '80-as években a City Pop műfajával vált híressé, az elmúlt években újra népszerűvé vált, miután Plastic Love című dala felkerült a YouTube-ra.

Mint korábban megírtuk, Ash Ketchum 25 év után elköszön a Pokémon animétől, hogy egy teljesen új főhősnek adja át a stafétát. Ám a rajongók ne táplálják szívükben a rettegés magjait, ugyanis az új Pokémon anime sem fogja nélkülözni az elektromos egeret.

Az IGN információja szerint ugyanis noha az eredeti páros távozik, egy új Pikachu azért szerepelni fog, aki történetesen a Pikachu Kapitány nevet viseli, és a leírás szerint egy igazi menő figura lesz, aki le nem venné sapkáját.