Másfél évtized után távozott a Nemzeti Színház színésze

D SOS20170920009
2023.11.24. 14:56 Módosítva: 2023.11.24. 18:24
Közös megegyezéssel távozott Farkas Dénes, aki mintegy 15 év után int búcsút a Nemzeti Színháznak – osztotta meg a hírt a közösségi oldalán a színész.

Farkas Dénes, aki az RTL-en futó Keresztanyu című sorozatban is szerepel, posztjában így ír ismerőseinek a felmondás körülményeiről:

„Sziasztok. Ma felmondtuk a munkaszerződésemet, közösen az igazgatóval, a Nemzeti Színházzal. Viszont. Nagyon emberi, felnőtt beszélgetés után döntöttünk így Vidnyánszky Attilával. Igaza volt. Igazam volt. Nagyon köszönöm az elmúlt 15 évet, amit az intézményben töltöttem. Igazi nagy feladatok, barátságok, csodálatos emberek. Köszönöm. Az évad végéig a társulat munkáját segítem, aztán megy az új élet. Szeretlek benneteket! Itt nőttem fel. Hálás vagyok.” 

A Nemzeti Színházban – a fentebb történt távozástól teljesen függetlenül – nemrég egy súlyos baleset miatt félbeszakadt  a Rómeó és Júlia előadása. Szász Júliát és Horváth Lajos Ottót november elején érte baleset, amely a színfalak mögött történt, pontosabban valószínűleg a színpad és kulisszák határán.

(Borítókép: Farkas Dénes. Fotó: Soós Lajos / MTI)