Új film érkezését jelentette be a Star Wars, jön a Mandalóri és Grogu

2024.01.09. 21:17
Jon Favreau rendező közölte, új Star Wars-filmet rendez A Mandalóri & Grogu címmel. Egyelőre nem tudni, hogy a készülő film hol veszi fel a fonalat az ismert történetben.

„Szerettem azokat a történeteket elmesélni, amelyek a George Lucas által létrehozott gazdag világban játszódnak. Rendkívül izgalmas lehetőség, hogy a Mandalóri és Grogut a nagyképernyőre vihetjük” – nyilatkozta Jon Favreau rendező az új filmről.

A Variety emlékeztet, Favreau rendezte a Disney+ A Mandalórisorozatát is, amely egy sisakos fejvadászt mutat be (Pedro Pascal), aki később megvédi a fiatal, kedves idegent, Grogut, akit a rajongók Baby Yodaként is ismernek.

Úgy tudni, Favreau új filmjét Kathleen Kennedyvel, a Lucasfilm elnökével és az Ahsoka alkotójával, Dave Filonival készíti. 

Jon Favreau és Dave Filoni két új szeretett karaktert vezetett be a Star Warsba, ez az új sztori pedig tökéletesen illik a nagyképernyőre

– mondta Kennedy.

A film megjelenéséről még nincsenek biztos információk, egyelőre annyit lehet tudni, hogy a Disney 2026. május 22-re ütemezte egy cím nélküli Star Wars-filmjének megjelenését.