Kórházba kellett szállítani a híres magyar színésznőt, elmaradt az előadás

2024.03.16. 12:06
Immáron otthon lábadozik Balázs Andrea színésznő, aki 2024. március 15-én, azaz pénteken lett rosszul, és került kórházba.

A Karinthy Színházban évek óta nagy sikerrel fut a Tortúra című előadás Balázs Andrea és Árpa Attila főszereplésével. Az eredeti tervek szerint 2024. március 15-én is láthatta volna a közönség, ám a teátrum Facebook-posztban ezt írta:

„Sajnálattal értesítjük önöket, hogy a ma, 2024. március 15-én 19 órakor kezdődő Tortúra című előadásunk váratlan betegség miatt elmarad. A megvásárolt jegyek érvényességéről és a további teendőkről mindenkit e-mailben értesítünk. Megértésüket köszönjük!”

A poszt alatt a kommentelők együttérzésüket fejezték ki, s mielőbbi gyógyulást kívántak, bár akkor még nem tudták, kinek.

A tenyek.hu szúrta ki, hogy Balázs Andrea színésznő a péntek esti előadáson váratlanul nem jelent meg, aminek okát a közösségi oldalán is megosztotta:

Bocsánatot kérek mindenkitől, aki ma elindult a színházba előadásra. Rosszul lettem. Jelenleg is vizsgálnak

– írta a színésznő.

Néhány órával később újra hírt adott egészségi állapotáról.

Kedves Aggódók! A laboreredményekre és a CT-vizsgálatra várok. Aránylag jól vagyok. Köszönöm, hogy gondoltok rám! Hazaengedtek. Jobban vagyok. Kaptam gyógyszert és utasításokat. 

– írta Instagram-történetében, amely 24 óráig elérhető.

Eddig nem jött össze

Balázs Andrea korábban arról beszélt, hogy túl a negyvenen sem érzi, hogy lekésett volna az anyaságról. A színésznő és a kedvese, Gábor 22 éve alkot egy párt, de még nem mondtak le a családalapítás lehetőségéről, bár ők is tisztában vannak vele, hogy kifuthatnak az időből. 

„Negyvenöt éves elmúltam augusztusban, reálisan gondolkodom az anyasággal kapcsolatban. Olyan barátaim is vannak, akik nem akarnak, olyanok is, akik hatalmas focicsapatot hoztak már világra, és vagyok én meg Gábor, akik egyáltalán soha semmilyen akadályt nem gördítettünk elé, de valahogy eddig mégsem jött össze” – magyarázta Balázs Andi.

Mint kiderült, a színésznő és párja korábban már kivizsgáltatta magát, hátha azért nem érkezik a gyermekáldás, mert valami bajuk van, de mindent rendben találtak náluk.