2024. június 17. 15:00
Románia 3
Ukrajna 0
Fussballaréna München I. forduló
2024. június 17. 18:00
Belgium
Szlovákia
Frankfurt Arena I. forduló
2024. június 17. 21:00
Ausztria
Franciaország

Biztosan nem ismeri fel, kiket lát a gyerekkori fotókon

2024.05.26. 18:24
Ha érzelgősek akarnánk lenni, azt mondanánk, akinek van gyereke, annak minden nap gyereknap, de egy biztos, május utolsó vasárnapja valóban csakis róluk szólhat. Mi most azt mutatjuk meg, milyenek voltak a kulturális élet szereplői kicsiként, amikor még talán nem is tudták, hogy egyszer igazi művészek lesznek belőlük.

Kezdjük a sort a ma 76. születésnapját ünneplő Gálvölgyi Jánossal, akinek ifjúkori fotóját a Rózsavölgyi Szalon Arts & Café osztotta meg. 

Bors néni, amikor még nem volt néni

Molnár Piroska édes, copfos kislányként a Kőszegi Színház közösségi oldalán látható, 

akárcsak Vajda Gergely karmester, akiről édesanyjával, Kincses Veronika opera-énekesnővel közös képeket osztott meg a színház. 

Igazi ki kicsoda

A Vígszínház igazán nem aprózta el, egy impozáns kollázst készítettek a társulat összes tagjáról – jó móka lehet kitalálni, melyik fotó melyik művészhez tartozik. 

A Magyar Színház a Valahol Európában című előadásának gyerekszereplőit mutatja be Facebook-oldalán, akikből alighanem többeket látunk majd felnőttként is a színpadokon. 

És végezetül jöjjön egy dal a Budapest Bábszínház művészeinek előadásában, akik pontosan arról énekelnek, amit mi is mondunk: minden nap gyereknap!