Bencze Ilona beleszeretett Görögországba, de nem a tengerpart miatt

2024.06.01. 13:08
Bencze Ilona elfogyhatatlan életigenlését és lendületét kis unokájának, illetve a munkájának köszönheti. Bár a Jászai Mari-díjas színművész viszonylag ritkán látja az unokáját, aki szüleivel Görögországban él.

Bencze Ilona rajongásig megszerette Görögországot, de nem a tengerpart miatt vár minden egyes alkalmat, amikor ellátogat oda, hanem mert viszontláthatja családját. Ugyanis egyetlen lánya, Gabriella a görög származású férje miatt Görögországban telepedett le. A Jászai Mari-díjas színművész erről a Családi kör című magazinműsorban beszélt.

Elmondta, még képlékeny, hogy mikor utazik ki a családjához legközelebb. Ám június közepén három hétre meg fogják látogatni őt.

A lányommal sokat telefonálunk, és már többször pedzegette, hogy nyár végén utazzak ki hozzájuk, de nekem akkor kezdődik el egy próbafolyamat, ők meg tervezik, hogy új lakásba költöznek, emellett készülnek az iskolakezdésre is, így nem könnyű összeegyeztetni az életünket

– mesélte Bencze Ilona. Hozzáfűzte, hogy nem panaszkodhat, mert „márciusban megkaptam egy hétre az unokámat, óriási élmény volt”.

Életigenlés és lendület

Bencze Ilona elfogyhatatlan életigenlését és lendületét kis unokájának, illetve a munkájának köszönheti. A színművész nemcsak családi életéről, hanem szakmai sikereiről is beszélt. A közelmúltban egy újabb rangos elismeréssel gazdagodott, Pécsi Ildikó-emlékdíjjal ismerték el szakmai tevékenységét.

Mindig nagyon jó érzés, ha az embert szeretik, és szavaznak rá. Pécsi Ildikó személyes jó barátom volt, mindig is fontos volt számomra, ez a díj most külön emlékeztet arra a sok közös munkára, élményre, amit együtt megéltünk

– fogalmazott az érdemes és kiváló művész.