2024. június 29. 18:00
Svájc
Olaszország
Olympiastadion Nyolcaddöntő
2024. június 29. 21:00
Németország
Dánia

Nyilvános gyertyagyújtással emlékeznek Tompos Kátyára

2024.06.03. 19:42
Hrutka Róbert zeneszerző hétfőn jelentette be, hogy nyilvános gyertyagyújtást szerveznek Tompos Kátya emlékére. A színésznőtől rengeteg ember szeretne búcsút venni.

Rengetegen szeretnének búcsút venni a fiatalon elhunyt Tompos Kátyától, ezért úgy döntöttek, június 7-én nyilvános gyertyagyújtást szerveznek a Várkert Bazárban a színésznő emlékére – árulta el Hrutka Róbert. 

A színésznő jóbarátja a Storynak azt is elmondta, hogy a családtagok már szervezik a temetést, azt viszont az édesanyja dönti el, miképp vesznek végső búcsút a néhai színésznőtől. 

Tompos Kátya halálhírét múlt hét pénteken jelentették be. A 41 éves színésznő évekig küzdött rákkal, ám betegségét csak halála előtt pár héttel hozta nyilvánosságra. Családtagjai, barátai, rajongói és ismerősei egy emberként fogtak össze, hogy segítsék a színésznőt.

Ám nem sokkal azután, hogy sikerült összegyűjteni a külföldi speciális kezeléshez szükséges pénzt, Tompos Kátya szervezete feladta a harcot, a közösségi médiában rengetegen búcsúztak tőle.