2024. június 26. 18:00
Szlovákia
Románia
Frankfurt Arena III. forduló
2024. június 26. 18:00
Ukrajna
Belgium
StuttgartArena III. forduló
2024. június 26. 21:00
Georgia
Portugália
Arena AufSchalke III. forduló
2024. június 26. 21:00
Csehország
Törökország

Détár Enikő a válásáról: Nagy törés volt

2024.06.08. 18:12

Détár Enikő az Elviszlek magammal című műsorban mesélt D. Tóth Krisztának. Az életének több részletét is felelevenítette, a teljes interjút június 9-én lehet majd megnézni, de egy részét már most közzétették.

A színésznő elmondta, hogy jelenleg párkapcsolatban él, és azt is, hogy milyen volt a három évtizedig tartó korábbi házassága és a válás.

Nagy törés volt. Örülök, hogy megéltem azt a 30 évet, mondjuk, azt az utolsó egy évet kihagytam volna... Az utolsó évet leszámítva a 29 évből, amit egy házasság adhat – nem egy szeretői viszony, nem egy friss szerelem – 20 olyan volt, ahogy én azt gyerekként elképzeltem (...) Nyilván egy több évtizedes kapcsolatban van ez is, az is és amaz is... Ezt vállalom, hogy nem bánom, hogy ezt megéltem

– mondta a színésznő a Blikk szemléje szerint a műsorban. 

A lélegzete is elállt

Détár Enikő arról is beszélt, hogy miként élte meg Rékasi Károly 2015-ös motorbalesetét. 

Örülök, hogy a baleset után életben maradt, van dolga, és annak is, hogy a gyerekeinkkel – persze hogy ez törés volt, még a felnőtt Giginek is – folyamatos kapcsolattartása van mindkettőnknek. Mindketten támogatjuk őket, és ha bármi zűr van, akkor a mai napig abban együtt veszünk részt.

A színésznő azóta párkapcsolatban él Kiss Péterrel. A műsorban elárulta, hogyan ismerkedtek meg egymással, és milyen hatással volt rá a találkozás.

„Élni akarok! Igen! Az életösztön erősebb volt bennem. Mind a ketten külön éltünk, de papíron egyikünk sem volt még elválva. Igazából én vadásztam le, és úgy, hogy lesz, ami lesz [...]. Véletlenül találkoztunk egy rendezvényen, és kimentünk kávézni. Nekem az volt a gyanús, hogy... azt éreztem, hogy »hopp«, és bennmaradt a levegő. Ilyenkor van az, hogy most baj van. Hogy ez a férfi hat rám. De miért? És egy másodperc alatt zavarban vagyok tőle. Nem értettem, hogy mindjárt 50 évesen miért vagyok én zavarban” – mondta a színésznő.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport