2024. június 30. 18:00
Anglia
Szlovákia
Arena AufSchalke Nyolcaddöntő
2024. június 30. 21:00
Spanyolország
Georgia

Nincs ereje nehéz szerepekhez a Marvel sztárjának

2024.06.27. 10:01
Jeremy Rennernek nincs elég energiája ahhoz, hogy kihívást jelentő szerepeket vállaljon másfél évvel ezelőtti, majdnem halálos hóekebalesete után. Mint mondja, nagyon fél újra színészkedni.

Az Oscar-díjra jelölt színész − aki leginkább a Marvel-moziverzum, valamint a Mission Impossible-filmekből ismert − a Will Arnett, Jason Bateman és Sean Hayes színészek által vezetett Smartless podcastban beszélt arról, hogy nehezebbnek találja a színészetet, mint 2023 januárja előtt.

Renner tavaly kritikus állapotban került kórházba, miután hókotrás közben elgázolta saját Sno-Cat gépe.

„Egyszerűen nincs rá energiám. Annyi erőfeszítést kell tennem ezért a valóságért, ezért a testért. Sok időre van szükségem, hogy pozitív gondolataim legyenek, és hogy fejlődhessek” − idézi a színész szavait a The Guardian.

Folytatja a munkát

A színésznek több mint harminc csontja tört el, és egy év rehabilitáción van túl. Renner újra megtanult segítség nélkül járni, idén januárban pedig munkába állt, hogy megcsinálja a Kingstown polgármestere című drámájának harmadik évadát.

Renner legközelebb Daniel Craig mellett szerepel Rian Johnson harmadik Knives Outjában, a Wake Up Dead Manben, amely az első filmszerepe lesz a baleset óta. 

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport