Bob Dylan kitiltotta a mobiltelefonokat az európai turnéjáról

2024.07.17. 15:29
Októberben kezdődik Bob Dylan új európai turnéja, az előadó azonban kitiltotta a mobilokat a koncertekről. A 83 éves énekesnek nyomós oka van arra, hogy miért döntött így.

Hamarosan elstartol Bob Dylan európai turnéja. A 83 éves zenész október 4–6. között három koncertet ad a prágai O2 Universum csarnokban. Dylan a Rough & Rowdy Ways című turné keretében lép fel Csehországban.

A koncertsorozat, amely a cseh fővárosban kezdődik, legújabb, 2020-as stúdióalbumáról kapta a nevét. Az európai turné Prága után Németországban, Franciaországban, Luxemburgban és az Egyesült Királyságban folytatódik.

A koncertlátogatóknak azonban szabályokhoz kell tartaniuk magukat: nem használhatják a mobiltelefonjaikat a műsor alatt, ezt már a jegyvételes oldalakon is feltüntették.

A bejáratnál speciális, lezárható tokokba kell helyezni a készülékeket, mivel az előadó nem szeretné, ha a közönség engedély nélküli felvételeket készítene a műsorok alatt.

Bob Dylan már három éve turnézik legfrissebb albumával, 2022-ben pedig már több angliai koncertjéről is kitiltotta a telefonokat.